BLOG

on
Sistemi i frenimit është një pjesë e rëndësishme e automjeteve, e cila ndikon në sigurinë e tyre në rrugë. Këtu janë disa gjëra që duhet të keni parasysh në lidhje me kujdesin e sistemit të frenimit: KONTROLLONI RREGULLISHT FRENAT  - Kontrolloni nivelet e alkolit të [...]

on
Arsyet më të zakonshme që shkaktojnë mbinxehjen e motorrit: Ekzistojnë një larmi arsyesh pse motori i një automjeti mund të mbinxehet. Në disa raste mund të gjenden zgjidhje të thjeshta si rimbushja e antifrizit , por në raste të tjera mund të sjellin dëme të përhershme. Më [...]

on
Sa milje zgjasin gomat? Si rregull  përgjithsishtë, gomat origjinale në një automjet të ri ose gomat e përdorura të cilësisë së mirë  duhet të zgjasin deri në 50,000 milje. Sidoqoftë, shumë faktorë  kanë  ndikim të  në jetëgjatësinë  e çdo gome [...]

on
Mirëmbajtja e automjetit tuaj në gjendje funksionale  kërkon zëvendësim të rregullt të pjesëve këmbimi. Për të pasur një ide më të mirë për pjesët e këmbimit që duhen të zëvendësohen periodikisht , po ju paraqesim një listë më poshtë: . Vaj dhe filtër vaji Nafta [...]