Kit freksioni

Pjesë këmbimi 24 ofron modele të ndryshme set fresksioni.
Sistemi i transmisioneve është lloji i mekanizmave që transmetojnë forcën e
prodhuar nga motori për të vënë në lëvizje rrotat e automjetit.
Dy tipet e transmisioneve që përdoren kryesisht janë: ingranazh transmisioni për automjetet me rrota të prapme aktive dhe me rrota të para aktive.
Friksioni montohet midis motorit dhe transmisionit për të ingranuar dhe çingranuar
sistemin e transmisionit nga motori gjatë ndërrimit të shpejtësive

Po shfaqen 1–9 nga 14 përfundime gjithsej