Sistemi i drejtimit

Pjese kembimi 24 ofron pjese kembimi per sistemin e drejtimit te automjeteve
Sistemi I drejtimit komandon rrotat e para dhe ndryshon drejtimin e lëvizies së mjetit .
Sistemi I drejtimit mund të jetë mekanik ose hidraulik
Sistemi I drejtimit mekanik është i ndërtuar nga Timoni. Aksi I Timonit,Grupi ose Kutia e Timonit,Paraleli,Kokat e Paralelit dhe Zbarat.
Sistemi hidraulik I drejtimit ka dhe një përforcues hidraulik (me vaj) që e bënë më të lehte timonin.

Po shfaqen 1–9 nga 19 përfundime gjithsej